Poletna akcija:
10 % popust na vsa izobraževanja do 31. avgusta 2022.

Izobraževanja

Komu so namenjena?

Vsem vam, ki iščete celosten pristop k izobraževanju ter se zavedate, da bi s pravim in premišljenim pristopom lahko naredili veliko več, in zato iščete nove ideje in nasvete, kako postati bolj opazni, pospešiti prodajo in narediti korak naprej na področju razpoznavnosti vaše organizacije ali posameznega izdelka.

Podjetniki, samozaposleni

Vsi, ki se zavedate, da bi s pravim in premišljenim pristopom lahko naredili veliko več, in zato iščete nove ideje in nasvete, kako postati bolj opazni, pospešiti prodajo in narediti korak naprej na področju razpoznavnosti vaše organizacije ali posameznega izdelka.

Zadolženi za promocijo in oblikovanje

Tisti, ki se vsakodnevno ali občasno srečujete z nalogami promocije, ali pa se s promocijo in oblikovanjem šele spoznavate.

Zadolženi za komunikacijo in stike z javnostmi

Skrbno izbrana basedna komunikacija v obliki sloganov, priprave promocijskih vsebin pa tudi splošne komunikacije, tako s kupci, kakor tudi mediji vas lahko postavi korak bližje zastavljenemu cilju ter hkrati prihrani marsikatero nevšečnost.

Vsi, ki sodelujete z oblikovalci, agencijami ali tiskarji

Vsi torej, ki bi si radi olajšali komunikacijo in sodelovanje z njimi, razumeli postopek in zahteve, ki vam jih postavljajo pred in med oblikovanjem promocijskih materialov.

Vsi, ki bi radi prihranili pri promociji

Z osnovnim znanjem dela v oblikovalskih programih lahko prihranimo predvsem na predelavah že obstoječih promocijskih materialov. Tak pristop priporočamo predvsem takrat, ko ste od oblikovalca ali podjetja, za katerega imate zastopstvo prejeli datoteke in bi radi znali brez zunanje pomoči spremeniti besedilo, zamenjali fotografije, dodati logotip ali prilagoditi format oglasa …


Sodobna znanjaza podjetja in posameznike z vizijo

Znanja in veščine, ki jih tako podjetja, kakor tudi posamezniki, danes potrebujete za prepoznavnost na trgu, a hkrati imeti sposobnost tudi prepoznati, uvideti njegove potrebe ter v njih znati poiskati tržno nišo je nekaj, česar se lahko naučite pri nas.

Poslovno kreativna šola je edina izobraževalna ustanova, ki poleg izobraževanja na področju promocije, oblikovanja ter uporabe programske opreme za oblikovanje tiskovin in spleta, spodbuja kreativnost ter ponuja individualen pristop k potrebam posameznika. Tako med samim izobraževanjem kot po zaključku vam nudimo možnost asistence oz. mentorstva pri realizaciji lastnih projektov.

mentorstvo

Prednosti izobraževanjza zaključene skupine:

izobraževanja potekajo na vaši lokaciji,
možnost priredbe programa vašim potrebam oz. specifikam dela,
praktično delo na vaših nalogah, s ciljem, da imate ob zaključku izobraževanja tudi zaključeno nalogo (ali več nalog), zaradi katerih ste se odločili za izobraževanje, ...
večja zapomnljivost, saj si udeleženci izobraževanja ob delu na lastnih projektih tudi lažje predstavljajo kje jim bodo funkcije prišle prav in tako teorijo lažje prenesejo v prakso, ...